Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №18,20 на тему: «Взаємозамінність шпоночних і шліцьових з'єднань» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (ТДАТУ, 2018)
Засвоїти принципи призначення посадок шпонкових і шліцьових з‘єднань, визначення по таблицям стандартів числових значень відхилів, позначення їх на креслениках, ознайомитися зі засобами вимірювання та контролю.
Keywords: параметри шпонки; параметри паза валу; параметри паза втулки; допуск; види з’єднань шпонок; центрування шліцьового з’єднання; засоби вимірювання; шпонка призматична