Ремонт обладнання тваринницьких ферм в Мелітопольському районі - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Атаманова, Ф. І. (ТДАТУ, 2020)
Аналіз тваринництва в Запорізькій області показув, що найбільш займаються великою рогатою худобою та свинарством, і на першому місці Мелітопольський район. Трудомісткість робіт всього технологічного процесу ремонту гноєзбирального транспортера ТСН-3,0Б складає 54 люд.год. та займає 22,35 год. Будування сітьового графіку дозволить організувати виробничі процеси, контролювати хід їх виконання, виявляти недоліки і сучасно їх ліквідувати, перерозподіляючи матеріальні і трудові ресурси підприємства.
Keywords: тваринництво в Запорізькій області; процес ремонту гноєзбирального транспортера ТСН-3,0Б; технічний сервіс; корозійне зношування; система гноєвидалення