Аналіз підходів до розуміння поняття правового виховання в сучасній юридичній науці - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2016)
UK: Стаття присвячена порівняльному аналізу наявних підходів до розуміння поняття правового виховання в сучасній юридичній науці. RU: Статья посвящена сравнительному анализу существующих подходов к пониманию понятия правового воспитания в современной юридической науке. EN: This article is devoted to the comparative analysis of existing approaches to understanding the concept of legal education in modern legal science.
Analysis approoches to understanding the concept of legal education in modern jurisprudence
Keywords: правове виховання; правосвідомість; право; правомірна поведінка; правова культура; правомерное поведение; правосознание; правовая культура; legal education; justice; law; good behavior; legal culture