Аналіз матеріальних та екологічних збитків від руйнування дамби Каховської ГЕС - Ковальов, Олександр Олександрович; Kovalov, Oleksandr; Крєстов, Всеволод Геннадійович; Новіков, С. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Катастрофічні економічні наслідки руйнування дамби Каховської ГЕС, що сталося 6 червня 2023 року призвела до гуманітарної та екологічної катастроф й завдала величезних, довгострокових економічних збитків Україні, які оцінюються майже в 14 мільярдів доларів США. Потреби на відновлення та реконструкцію становлять понад $5 мільярдів.
Keywords: руйнування дамби; Каховська ГЕС