Використання насіння бобових культур та продуктів їх переробки для підвищення якості та харчової цінності хлібобулочних виробів - Капітанова, Т. М.; Кошулько, В. С.; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym (My University, 2021)
Поліпшення якості, харчової цінності та розширення асортименту хлібобулочних виробів є однією з важливих та актуальних проблем, що стоять перед хлібопекарською промисловістю в даний час. Хліб та хлібобулочні вироби є продуктами харчування щоденного споживання, тому вони можуть бути використані як об’єкти, через які можна в потрібному напрямку коригувати поживну та профілактичну цінність раціону людини.
Keywords: хлібобулочні вироби; приготування тіста; борошно; насіння бобових культур