Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials - Didur, V.; Tkachenko, V.; Tkachenko, A. (Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017)
Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки
Keywords: модель жаріння; гідроди- наміка перемішування; багаточанна жаровня; сушка