Роль куратора студентської групи у вихованні гендерної культури у студентів аграрних ЗВО - Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla (My University, 2019)
Важлива роль у вихованні гендерної культури студентів аграрних ЗВО належить куратору, а особливо його рівню готовності до виховання гендерної культури студентів аграрних ЗВО.
Keywords: гендерна культура студентів аграрних ЗВО; куратор; виховання студентів; формування історичної пам’яті; формування національної свідомості; розвиток здібностей; організаторська функція; комунікативна функція; соціальна функція; спрямовуюча функція; стимулююча функція; координаційна функція