Вдосконалення організації та технології ремонту автомобілів в майстерні сільськогосподарського багатофункціонального кооперативу «Дружба» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту ОКР Бакалавр - Полуектов, Артем Олексійович (My University, 2019)
Для високопродуктивного використання техніки, підтримання ії в необхідному технічному стані потрібна ремонтно-обслуговуюча база. Ремонтно- обслуговуюча база - це ремонті майстерні, пункти технічного обслуговування тракторів, гаражі-профілакторії, які мають ефективно працювати. Для ефективного використання ремонтно-обслуговуючої бази, необхідно створювати такі умови, при яких ремонт окремих вузлів і агрегатів сільськогосподарської техніки повинен бути прибутковим.
Keywords: ремонт автомобілів; ремонтні майстерні; агроінженерія