Застосування різних матеріалів для облаштування покриття на молочно-товарних фермах - Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2016)
За безприв’язно-боксової системи утримання ВРХ тварини постійно переміщуються: на доїння, до кормового столу, напувалок тощо. Європейські фермери ось уже десятки років усі проходи в корівниках облаштовують гумовим покриттям.
Keywords: утримання худоби; гумове покриття; копитний ріг; хвороби копит; травматизм; досвід; гнойові проходи; шипований профіль