Обґрунтування параметрів та режимів роботи пневмосепаратора попередньої очистки олійної сировини соняшнику - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Теслюк, Г. В.; Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Mykhaylov, Yevhen (ДДАЕУ, 2015)
Представлено технологічну схему та процес роботи високопродуктивного пневморешітного сепаратора зі замкненою повітряною системою. Наведено аспекти щодо обґрунтування параметрів і режимів технологічного процесу роботи пневмосепаратора олійної сировини соняшнику для переробної промисловості. Розроблено методику їх установки.
Keywords: соняшник; машина попередньої очистки олійної сировини соняшнику; параметри; режими роботи