АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у травні.
Keywords: особистість; професіонал; Володимир Миколайович Кюрчев; ювілей; привітання; ректор; ТДАТУ; біографія