Оптимізація структури посівних площ підприємства - Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Підприємству потрібно оптимізувати виробничу структуру з метою оптимального використання земельних ресурсів та отримання максимального прибутку. EN: The article describes the functioning of the system advisory services in the agricultural sector, which includes the following components: legal, organizational, economic, financial, marketing, technical and technological, motivational.
Keywords: посівні площі; земельні ресурси; підприємства; прибутки; agricultural advisory services; the system advisory services; marketing advisory services