Експлуатаційні впливи та причини пошкодження трансформаторів сільських споживчих підстанцій. - Попова, Ірина Олексіївна (Харків: СГ НТМ «Новий курс», 2024)
Проаналізовано специфічні умови роботи силових трансформаторів сільських підстанцій, основні причини пошкодження елементів конструкції трансформаторів, виявлено експлуатаційні впливи, які впливають на конструкційну надійність їхніх основних елементів. Ключові слова:
Keywords: силовий трансформатор; обмотки; магнітопровід; дефект; експлуатаційний вплив; діагностичний признак