Визначення амортизаційної політики малих і середніх підприємств - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (My University, 2017)
UK: Кризові явища, які сьогодні спостерігаються в економіці України негативно впливають на фінансово-господарську діяльність суб'єктів господарювання, їх потенціал та розвиток. Сьогодні на більшості вітчизняних підприємств спостерігається скорочення обсягів виробництва і реалізації продукції, висока матеріало- та енергомісткість продукції, значний ступінь зношення основних засобів, що впливає на кінцевий результат діяльності суб'єктів підприємництва. Труднощі суб'єктів господарювання обумовлені зменшенням інвестицій в основний капітал та їх заміна на новій технологічні і технічній основі.
Keywords: амортизаційна політика; оподаткування; суб'єкти малого підприємництва; об’єкти оподаткування; управлінський облік