Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №15 на тему: «Селективне складання. Вибір посадок, розрахунок кількості груп» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (ТДАТУ, 2018)
Навчитися розраховувати розмірні ланцюги методом групової взаємозамінності (селективне складання)
Keywords: розмірні ланцюги; селективне складання; збільшувальні ланки; зменшувальні ланки