Опис до патенту на корисну модель № 123348 "Робочий орган культиватора" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii; Халаім, А. М. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Робочий орган культиватора включає стояк з підошвою та накладкою і стрілчасту лапу. Стрілчаста лапа приєднана до підошви за допомогою, меншою мірою, двох штифтів та рухомої вздовж стояка накладки з швидкодіючим фіксатором
Keywords: робочий орган; культиватор; стрільчаста лапа; сільськогосподарське машинобудування; ґрунтообробна машина; обробіток ґрунту