Аналіз потенціалу вирощування топінамбуру в Україні - ШЕРСТЮК, Ю.Г. (Біла Церква, 2022)
Проаналізовано потенціал та висвітлено основні аспекти вирощування топінамбуру (Helianthus tuberosus L.) в Україні. Запропоновано схеми сівозмін.
Keywords: топінамбур; сівозміни; врожайність; промислові насаджування; схеми сівозмін