Державне регулювання соціальної відповідальності малого і середнього підприємництва в Україні - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (НАН України. Ін-т економіки пром-сті, 2011)
Для підвищення соціальної відповідальності компаній (підприємств), розробки та реалізації національної стратегії з корпоративної соціальної відповідальності держава повинна регулювати відносини, що характеризують підприємство з точки зору соціальної відповідності. Стратегічні орієнтири та конкретні умови розвитку соціальної відповідальності, обумовлюють використання цілого арсеналу методів регулювання.
Keywords: соціальна відповідальність; соціальна відповідальність компаній; бізнес; держава