Формування фотоасиміляційного апарату та врожайності гороху сорту оплот за дії біостимуляторів Стимпо та Регоплант - Калінін, О. (My University, 2018)
В роботі висвітлено дію біорегуляторів Стимпо та Регоплант на формування фотоасиміляційного апарату та врожайність посівів гороху сорту Оплот в умовах півдня України. Доведено, що біостимулятори підвищували індекс листової поверхні посівів, чисту продуктивність фотосинтезу та незначно впливали на вміст хлорофілу в листках. За дії Стимпо біологічна врожайність гороху зросла на 24%, а за дії Регопланту - на 30%.
Keywords: біорегулятори; Стимпо; Регоплант; гороху сорту Оплот; фотосинтез