Соціальна політика україни в умовах трансформації: пошук нової парадигми - Горбова, Наталя Аркадіївна; Horbova, Natalia; Дьоміна, Т. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Соціальна політика є одним із ключових чинників забезпечення стабільності, справедливості та конкурентоспроможності сучасної держави. В умовах глибоких трансформаційних процесів, пов'язаних із агресією РФ, внутрішніми реформами та євроінтеграційними прагненнями України, питання ефективності соціальної політики набуває критично важливого значення.
Keywords: соціальна політика; ВПО