Аналіз сучасного стану гомонегізаторів - Ковальов, Микита Костянтинович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Гомогенізація – це процес тонкого подрібнення та рівномірного розподілу дисперсної фази в дисперсійному середовищі з утворенням однорідної системи (емульсії або суспензії). Вона широко застосовується в хімічній, фармацевтичній, харчовій, косметичній галузях і сільському господарстві.
Keywords: гомогенізація; подрібнення; гомогенізатор