Розробка технічних засобів для обробки сумішевого біопального - Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Сільське господарство, як один із основних споживачів мінерального дизельного пального потребує використання поновлюваних джерел енергії для зниження потреби в запасах вуглеводної сировини і покращення екологічної обстановки. EN: An electro-technological complex is worked out for treatment of blenderized biofuel by an ultrasound and UHF by the electromagnetic field.
Keywords: електромагнітна обробка; дизельне паливо; метиловий ефір ріпаку; ультразвук; electromagnetic treatment; ultrasound; diesel fuel; methyl ether of rapeoil; electro-technological complex