Роль навчальної практики «Вступ до фаху» для формування компетентностей економіста - Почерніна, Наталя Вікторівна; Pochernina, Nataliia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: Розкривається зміст навчальної практики у розрізі вмінь та навичок здобувача бакалаврського ступеня вищої освіти з урахуванням сучасних освітніх трендів. /// EN: The content of the educational practice in terms of the skills and abilities of a bachelor’s degree applicant is disclosed taking into account modern educational trends.
The role of the teaching practice «Introduction to the Specialty» in forming the competences of an economist
Keywords: навчальна практика; економіст; вміння та навички; сучасні освітні тренди; educational practice; economist; skills and abilities; modern educational trends