Механізм удосконалення системи збуту молокопродуктів в Запорізькій області - Краснодєд, Тетяна Леонідівна; Краснодед, Татьяна Леонидовна; Krasnodied, Tetiana (ПДАА, 2016)
Розширення кола споживачів та удосконалення систему збуту продукції – актуальне на сьогодні питання за умов високого рівня конкуренції на ринку молокопродуктів. Це в повній мірі можна віднести до виробників «молочки» в Запорізькій області, оскільки ринок регіону не характеризується раціональною структурою каналів реалізації молока та молочного асортименту товарів і зазначена проблема майже не висвітлювалось раніше в наукових публікаціях.
Keywords: система збуту продукції; конкуренція на ринку; Запорізька область; збут молока; показники рентабельності продажу; реалізація молока; ціновий фактор; заготівельні підприємства