Електричні машини: машини постійного струму і трансформатори: начальний посібник для виконання лабораторних робіт - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Галько, Сергій Віталійович; Галько, Сергей Витальевич; Halko, Serhii; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2019)
Наведено теоретичний матеріал і лабораторні роботи з дослідження статичних та обертових електричних машин: силових та спеціальних трансформаторів, генераторів та двигунів постійного струму незалежного та паралельного збудження. У додатках наведено технічні дані сухих силових трансформаторів з литою ізоляцією та електродвигунів постійного струму
Keywords: електричні машини; трансформатори; генератор; двигуни постійного струму; електродвигуни