Електронні видання у фондах бібліотеки: надходження за 2020 рік: інформаційний бюлетень. Вип. 1 - Андрєєва, Ганна Юріївна; Андреева, Анна Юрьевна; Andrieieva, Hanna (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2020)
Даний інформаційний бюлетень включає бібліографічні описи електронних видань завантажених до Електронної бібліотеки. Видання носить довідково-інформаційний характер. Його призначенням є ознайомлення користувачів з електронними ресурсами, наявними в науковій бібліотеці з можливістю їх подальшого використання. Видання буде корисним для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх хто цікавиться інформацією на електронних носіях.
Keywords: електронні видання; нові надходження