Методичні підходи до організації самостійної роботи здобувачів освіти за спеціальністю «Галузеве машинобудування» в умовах дистанційного навчання - Паляничка, Надія Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Ковальов, Олександр Олександрович; Kovalyov, Oleksandr; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Chervotkina, Oleksandra (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У статті висвітлено характерні риси та ключові аспекти організації самостійної навчальної діяльності здобувачів вищої освіти спеціальності «Галузеве машинобудування» в умовах дистанційного освітнього процесу. Акцент зроблено на врахуванні актуальних вимог сучасного суспільства до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців у сфері машинобудування. /// EN: The article highlights the characteristic features and key aspects of organizing independent educational activities of higher education students majoring in «Industrial Mechanical Engineering» in the context of a distance learning process. The emphasis is on taking into account the current requirements of modern society for the professional training of highly qualified specialists in the field of mechanical engineering.
Methodological approaches to organizing independent students’ work in the specialty of «Industrial Mechanical Engineering» in distance learning conditions
Keywords: здобувачі вищої освіти; самостійна робота; якість підготовки; дистанційна освіта; навчальна дисципліна; higher education students; independent work; quality of training; distance education; academic discipline