Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 2, т. 5 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2012)
Том сформовано за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої пам’яті Мартиненко І. І. «Енергозабезпечення технологічних процесів в АПК». Опубліковано результати досліджень у галузі механізації сільського господарства, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: зчіпка; подовжувач; повороткість; радіус повороту; центр повороту; мостове землеробство; мостовий засіб; дощувальні машини; молоко; технологія доїння; машинне доїння; фізіологія тварини; додоювання; сеялка; точный высев; коэффициент трения