Характеристика основних технологій обробки гною на комплексах по виробництву свинини - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (Львів: Львів. нац. аграр. ун-т, 2008)
The work is devoted to the characteristic of the basic technologies of processing manure on complexes on manufacture of pork.
Keywords: гомогенізація; аеробна обробка; компостування; безнапірний дуговий сепаратор; homogenization; aerobic treatment; punching; nonpressure arc separator