Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 4, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: орно-пропасний трактор; продукція тваринництва; кормосуміші; вертикальная ось; сепарація обчесаного вороху; брикетний прес; фронтальний плуг; асиметричний посівний агрегат; обробка зернових; боковий тиск; математична модель