Методика дослідження інноваційного потенціалу підприємств - Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (My University, 2017)
Рівень інноваційного потенціалу підприємств відіграє важливу роль в діяльності підприємств. Саме удосконалені, нові товари та послуги, креативні ідеї створюють конкурентні переваги, дозволяють зберігати свої позиції на ринку. Оцінити ринкову привабливість ідеї товару або послуги, просувати його на ринок, залучати інвесторів неможливо без вивчення ринку та його потреб. Тому важливою умовою реалізації інноваційної діяльності є наявність маркетингових досліджень в сфері інтересів підприємства.
Keywords: маркетингові дослідження; інноваційна діяльність; ринок; фінанси