Вплив регулятора росту на продуктивність і якість зерна пшениці озимої за умов недостатнього зволоження Південного Степу України - Золотухіна, Зоя Володимирівна; Золотухина, Зоя Владимировна; Zolotukhina, Zoia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna (My University, 2011)
Uk: Встановлено, що використання регулятора росту АКМ в технології вирощування пшениці озимої, сприяє кращому пристосуванню рослин до несприятливих умов вегетації, в результаті чого відбувається підвищення продуктивності та якості зерна. Ru: Установлено, что использование регулятора роста АКМ в технологии выращивания пшеницы озимой, способствует лучшему приспосабливанию растений к неблагоприятным условиям вегетации, в результате чего происходит повышение продуктивности и качества зерна. En: Found that the use of growth regulator AKM technology in growing winter wheat, contributes to better adapting plants to adverse conditions of vegetation, resulting in increased productivity and grain quality.
Влияние регулятора роста на продуктивность и качество зерна пшеницы озимой в условиях недостаточного увлажнения Южной Степи Украины
Effect of growth regulator on productivity and quality of winter wheat in low-humidity southern steppes of Ukraine
Keywords: пшениця озима; регулятор росту; урожайність; якість зерна; пшеница озимая; регулятор роста; урожайность; качество зерна; winter wheat; the regulator of growth; yield; grain quality