Опис до патенту на корисну модель № 86615 "Кормороздавач" - Горбенко, І. І.; Горбенко, О. І.; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Стрелковський, В. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Кормороздавач містить раму машини, кузов, повздовжній транспортер, блок бітерів, поперечний транспортер, тягово-зчіпний прилад, поворотну раму, ходову частину і приводні механізми. При цьому на поворотній рамі переднього моста встановлене сідло, а до передньої частини рами машини вертикально прикріплений з'єднувальний палець
Keywords: кормороздавач; кузов; повздовжній транспортер; блок бітерів; поперечний транспортер; тягово-зчіпний прилад; поворотна рама; ходова частина; приводні механізми; з'єднувальний палець