Застосування чавуну в машинобудуванні - Прокопій, В. С. (My University, 2021)
Чавун – це основний метал чорної металургії. Він є сплавом заліза і вуглецю. До чавуну можуть входити спеціальні добавки, які роблять його властивості особливими. Такий чавун має характеристики зносостійкості, корозійностійкості, жароміцності, немагнітності та іншими.
Keywords: чавун; машинобудування; чавунні вироби; види чавунів