Бухгалтерський облік як інструмент інформаційного забезпечення - Голуб, Наталя Олександрівна; Зарубаєва, Олена; Holub, Natalia; Zarubaieva, Olena (My University, 2025)
Бухгалтерський облік — це система реєстрації, класифікації, узагальнення та інтерпретації даних про фінансові операції підприємства. Його основна мета — формування повної, достовірної та об’єктивної інформації про діяльність суб’єкта господарювання.