Особливості збирання плодів різних сортів персика (Persica) в умовах півдня України - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (My University, 2009)
Наведено результати багаторічних досліджень особливостей збирання плодів персика в умовах південного Степу України. Визначено кількість знімань у сортів різних строків достигання в залежності від призначення плодів: столові, універсальні чи консервні, а також зміну товарних якостей залежно від порядкового строку/ зйому.
Keywords: сорт; якість; плоди; тара; строк знімання; персик