Удосконалення механізованої технології та технічних засобів роздавання кормів для ферми великої рогатої худоби приватного сільськогосподарського підприємства «Приморський» Приморського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Наговська, Алла (My University, 2021)
У першому розділі приводиться аналіз виробничої діяльності господар-ства, на основі якого обґрунтована тема дипломного проекту. У другому розділі приведений розрахунок лінії доставки і роздавання кор-мів. Визначена річна потреба у кормах, продуктивність технологічної лінії роз-давання кормів, загальна потреба в засобах механізації для ферми ВРХ, вибрано обладнання для лінії роздавання кормів та складено три можливих варіанта компле-кту машин. У третьому розділі представлена розробка конструкції мобільного корморо-здавача. Виконані технологічний, кінематичний розрахунки, а також розраху-нок конструкції на міцність. У четвертому розділі проведено аналіз організації робіт з охорони праці та екологічності виробництва на фермі, висунені проектні рішення з безпеки праці. У п'ятому розділі наведена економічна доцільність вибраного комплекту ма-шин і обладнання для технологічної лінії роздавання кормів.
Keywords: виробнича діяльність; раціон годівлі; роздавання кормів; технологічна лінія; продуктивність; кормороздавач; охорона праці; питомі приведені витрати