Полiтологiя. Конспект лекцiй для здобувачiв ступеня вищої освiти "Бакалавр" HHI ЗУП з ycix спецiальностей - Морарь, Микола Васильович; Морарь, Николай Васильевич; Morar, Mykola (Мелiтополь: ФОП Однорог, 2020)
У конспектi лекцiй аналiзуються основi проблеми полiтичної теоpiї i практики, чiтко, стисло i доступною мовою розглянуто їx основнi поняття i категорiї. 3 позицiй сучасних методологiчних пiдходiв розкрито змiст, структура та функцiї iнститутiв полiтичної i правової систем , рiзноманiтних чинникiв функцiонування полiтичного процесу, а також специфiку їх прояву в суспiльних трансформацiях України.
Keywords: полiтична теорiя