Пристрій захисту трифазних асинхронних електродвигунів від неповнофазного режиму роботи - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (ТДАТУ, 2021)
Пристрій захисту трифазних асинхронних електродвигунів від неповнофазного режиму роботи дозволяє здійснювати безперервний контроль струмів, що споживаються електродвигуном по фазах, температури ізоляції статорної обмотки, а також надавати кількісну інформацію щодо сумарного теплового зносу ізоляції обмотки статора АД, повністю використовувати перевантажувальну здатність електродвигуна у межах допустимих перевищень температури, відключати електродвигун при аварійному режимі роботи, що дозволить підвищити експлуатаційну надійність асинхронних електродвигунів в процесі їх експлуатації.
Keywords: асинхронний електродвигун; неповнофазний режим; захист трифазних асинхронних електродвигунів; перетворювання температури; мікроконтролер