Перспективи використання VR-окулярів при навчанні - Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (ТДАТУ, 2021)
Окуляри віртуальної реальності - цікавий і сучасний інструмент, здатний мотивувати учня освоювати нову інформацію, підігріваючи його цікавість. Крім того, ними можна користуватися при віддаленому навчанні або (при потребі, звичайно) в період шкільних канікул.
Keywords: технології віртуальної реальності; цифрові технології; VR-обладнання; вплив VR на зір; VR-програма rumii