Особливості розвитку каліфорнійської щитівки на черешні в умовах степової зони України - Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (ХНАУ, 2002)
Наведено особливості розвитку каліфорнійської щитівки на черешні. Звернуто увагу на складність боротьби з нею на цій культурі
Keywords: каліфорнійська щитівка; черешня; обприскування; відродження личинок-мандрівниць