Напрямки удосконалення конструкцій змішувачів кормороздавачів з вертикальним робочим органом - Сулейманова, Е. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
На даний час у молочному та м’ясному скотарстві, в основному, використовують технологію годівлі, при якій усі види кормів роздаються тваринам одночасно у вигляді збалансованої по поживності кормової суміші. Для цього розроблені і випускаються універсальні транспортно-технологічні комплекси, які отримали назву змішувачів кормороздавачів або міксерів. На даний час представники більшості фірм виробників відмічають різке збільшення попиту споживачів на змішувачі-кормороздавачі із вертикальною системою подрібнення-змішування.
Keywords: кормороздавач; експлуатація змішувачів-кормороздавачів; удосконалення конструкцій