Деклараційний патент на винахід № 50394 А "Корпус плуга" - Просвірнін, Віктор Іванович; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Катюха, Денис Анатолійович; Katiukha Denys (Державний департамент інтелектуальної власності, 2002)
Корпус плуга, що містить закріплені на стійці леміш і польову дошку, передню частину полиці та полицю, розташовані над лемешем, який в ідрізняєть ся тим, що в лобовій частині корпуса встановлена порожня трубка з отворами для підведення газорідинної суміші.
Keywords: корпус плуга; газорідинна суміш; польова дошка; лемеш