Застосування математичного апарату та інтерактивних технологій при прийнятті управлінських рішень - Кравець, Олег Васильович; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kravets, Oleh; Yefymenko, Liudmyla; Horbova, Natalia; Kukina, Natalia; Kiurcheva, Liudmyla (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Стаття присвячена проблемі вивчення блоку економіко- математичних дисциплін для студентів економічних спеціальностей. Наведено приклад пояснення матеріалу за допомогою інтерактивних технологій. Проведено порівняльний аналіз засвоєння студентами отриманої інформації при традиційному методі проведення зайняття та з використанням інтерактивних методів. EN: The article is devoted to the problem of studying the block of economic and mathematical disciplines for students of economic specialties. An example of explaining the material with the help of interactive technologies is given. A comparative analysis of students’ assimilation of the information received in the traditional method of teaching and using interactive methods is carried out.
Application of mathematical apparatus and interactive technologies in management decision-making
Keywords: інтерактивна технологія; оптимальне управлінське рішення; економіко-математична модель; interactive technology; optimal management decision; economic and mathematical model