Соціальний капітал національної економіки - Андріяшин, В. С. (ТДАТУ, 2021)
Глобалізаційні перетворення обумовлюють необхідність визначення ролі соціального капіталу в забезпеченні розвитку національної економіки. Від його спрямованості залежить ефективність соціально-економічних процесів, він забезпечує взаємодію між суспільством та держаними інститутами, що впливає на рівень розвитку економіки країни та її позиціонування на міжнародній арені, що обумовлює актуальність обраної теми дослідження.
Keywords: національна економіка; соціально-економічні процеси; поняття «довіра»; поняття «норми»; соціальні мережі; соціальне середовище