Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Карпенко, Дмитро Віталійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового мармеладу збагаченого кизиловим пюре.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми;другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва мармеладу; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом.
Keywords: айва; кизил; мармелад; НВЧ коливання; вітамін С; цукри; кислоти