Сучасний стан та напрями забезпечення фінансової безпеки аграрних суб’єктів господарювання - Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan (Варна: видавництво «Наука та економіка», 2016)
Враховуючи значення галузі сільськогосподарського виробництва, яке збільшується з огляду на необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни, розвитку експортного потенціалу та міжнародних стосунків, необхідним є розробка засад дотримання фінансової безпеки серед аграрних суб’єктів господарювання.
Keywords: фінансова безпека; макроекономічні показники; реформування; сегмент; податок; товаровиробники; показники; самофінансування; ресурси; інноваційний розвиток