Опис до патенту на корисну модель № 18768 "Технологічний модуль" - Кушнарьов, Артур Сергійович; Кушнарев, Артур Сергеевич; Kushnarev, Artur; Кушнарьов, С. А.; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii; Пархоменко, В. А. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Технологічний модуль, що складається з самохідного шасі, до складу якого входять піврама з передніми і задніми колесами, до якої закріплена кабіна і двигун, та механізм навішення, на якому встановлена начіпна машина, який відрізняється тим, що механізм навішення з начіпною машиною кріпиться до піврами між передніми і задніми колесами
Keywords: самохідне шасі; піврама; механізм навішення; начіпна машина