Оцінка земельних ділянок в Запорізькій області - Єршова, О. В.; Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (ТДАТУ, 2020)
Оскільки нормативна грошова оцінка земельних ділянок не є предметом професійної оціночної діяльності, на неї не повинна поширюватися дія закону вище. Правові норми щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок необхідно помістити в окремому законі. Такий розподіл забезпечить більш оперативнішу та гнучку систему оцінки.
Keywords: оцінка земель; земельна ділянка; грошова оцінка земель; вартість земельної ділянки