Технічний сервіс сільськогосподарської техніки - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Михальчук, М. В. (ТДАТУ, 2020)
За представленою методикою можливо визначити місце проектування виробничого підрозділу технічного сервісу сільськогосподарської техніки.
Keywords: технічний сервіс; Стратегія вдосконалення технічного сервісу; розташування ремонтного підприємства; місце проектування виробничого підрозділу